Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Hej!

Maria Pauly här...

jag är keramiker och bor i  ett litet hus i Örebro i Rynninge där jag har min keramikverkstad. Med naturen och olika miljöer som inspiration både drejar och bygger jag bruksföremål och dekorativa skulpturala vaser och former. Olika former och uttryck tar form i mitt huvud och utvecklas sedan när jag sätter igång att skapa, ibland skissar jag på ett föremål men oftast blir det till under processen.  Att skapa med lera är en långsam process som inte går att stressa fram, du är i nuet och fullt fokuserad och varje moment är lika viktig innan alstret är klart.  Jag jobbar mest i stengodslera i olika färger och strukturer. Utmanas och utvecklas hela tiden, leran är ett spännande material med massor av möjligheter. Min keramik vill jag ska få förgylla vardagen från den lilla koppen till den stora urnan. Keramiken ska användas och njutas av.

Bredvid min keramikverkstad har jag "Lilla butiken källaren", där säljer jag min handgjorda keramik.  Jag lägger alltid ut på mitt instagram @mariapaulykeramik när jag har öppet. Det går också bra att kontakta mig för att komma vi annat tillfälle, det går alltid att lösa.                                                                                       

Hitta min keramik i Örebro

Min keramik finns även på Konsthantverkarna i Örebro. Jag är så stolt över att vara en del av Konsthantverkarna i Örebro, ett kooperativ som föddes 1991 och består av cirka 20 medlemmar, yrkesverksamma konsthantverkare.

Jag har även en återförsäljare av min keramik , Tehuset i Örebro. En anrik, mysig och personlig liten butik värt att besöka om du dricker te, kaffe eller vill köpa en handgjord kopp från Maria Pauly keramik.

Nedan några utställningar jag deltagit i.

Konstslingan i Kumla-Hallsberg-Östernärke 2021

Konstrundan med Norra Vätterns Bild och form konstnärer 2022

Utställning på slottet i Örebro tillsammans med Susanne Arvidsson 2022

Konstslingan i Kumla-Hallsberg-Östernärke 2022

Konstrundan med Norra Vätterns Bild och form konstnärer 2023

Konstslingan i Kumla-Hallsberg-Östernärke 2023

Konstrundan med Norra Vätterns Bild och form konstnärer 2024

Utställning på Olssonsmagasin tillsammans med Anna Höggren och Maj-Britt Pärsdotter 2024